BIG PAPPA

BIG PAPPA Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Pappa. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 19:08 Heerlijk gegeten.
5 mei 2022 om 2:37 Helft zat er niet bij! Klopte niks van
27 apr 2022 om 21:44 Perfect zoals altijd!
4 apr 2022 om 19:13 pizza was goed, alleen een half uur te laat bezorgd
16 mrt 2022 om 21:19 Hadden 2 pizza’s besteld, en bij de ene vermeld dat we graag Salami wilde i.p.v. ham, maar de kennis van afkortingen is ver te zoeken en dus kregen we salami én ham. De pizza zelf was ook enorm nat. Pizza’s hier zijn geen aanrader, kapsalons wel.
5 mrt 2022 om 12:50 We hadden 2 taco's met kip doner en 1 taco met doner kebab. Was heerlijk. Het eten kon iets warmer zijn, maar doordat er sla tussen de taco zit, koelt het eten meteen al wat af denken wij. Wellicht de sla apart verpakken? Bezorgtijd was dit keer goed
25 feb 2022 om 19:11 Perfect!
13 feb 2022 om 20:17 ze waren rond de aan gegeven tijd aanwezig en de porties waren niet alleen groot maar ook goed klaar gemaakt
6 feb 2022 om 20:29 Prima, vriendelijke bezorging
5 feb 2022 om 20:25 We hadden een Kipschotel besteld en 2 x Pasta Carbonara 1 van de Pasta Carbonara was niet warm
28 jan 2022 om 19:55 Zompige pizza. Rest ok.
23 jan 2022 om 14:12 Prima op tijd ( helft dan aangegeven)! Eten was ook prima, zoals gewend.